Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Drept răspuns la cererea de exporturi în continuă creştere înregistrată în Japonia, China şi alte pieţe internaţionale cheie, SGS a dezvoltat servicii de sortare a defectelor produselor, în cadrul cărora inspectorii inspectează loturi complete de bunuri finite înainte de expediere pentru a asigura respectarea aşteptărilor în materie de achiziţii sau a cerinţelor de reglementare.

Serviciile de inspecţie şi sortare 100% sunt de obicei oferite pentru produse speciale sau produse cu valoare ridicată, şi implică trierea produselor corespunzătoare de acelea cu defecte. Cele din urmă sunt separate de lot şi returnate pentru îmbunătăţiri sau debarasare.

Aceste tehnici folosite de consultanţii noştri experţi sunt similare cu cele utilizate în inspecţiile finale aleatorii şi includ:

  • Controale ale cantităţii
  • Verificări ale aspectului vizual
  • Controale funcționale
  • Controale ale ambalajelor şi etichetelor

În plus, putem realiza teste conform cerinţelor dumneavoastră specifice astfel încât să aveţi siguranţa că îndepliniţi aşteptările clienţilor de valoare ridicată.

Serviciile SGS de inspecţie şi sortare 100% reprezintă un exemplu bun privind modul în care SGS îşi đezvoltă constant serviciile de inspecţie de terţă parte pentru a întâmpina nevoile pieţelor din ce în ce mai globale. Consultanţii noştri dedicaţi vă pot consilia asupra modului în care putem adapta aceste noi servicii pentru a satisface nevoile clienţilor şi pieţelor dumneavoastră curente, sau ale clienţilor şi pieţelor noi. Având în vedere experienţa de peste un secol în furnizarea de servicii de inspecţie care satisfac nevoile unor industrii diverse, nu există partener mai bun pentru examinarea calităţii loturilor finalizate de bunuri.