Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS şi Federaţia Industriilor Textile (AFTEX) din Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) verifică calitatea articolelor de îmbrăcăminte produse de membrii Alianţei ASEAN pentru Servicii Complete (SAFSA).

Colaborăm cu AFTEX pentru a revizui standardele de calitate a serviciilor alianţei şi pentru a asigura conformitatea tuturor membrilor SAFSA care formează fabrici verticale virtuale (VVF). Aderarea la standardele auditate consolidează credibilitatea la nivel internaţional şi înseamnă că toate VVF-urile produc îmbrăcăminte de calitate superioară, care va îndeplini cerinţele cumpărătorilor din întreaga lume.

VVF includ tot lanţul de aprovizionare, de la procurarea materialelor şi articolelor textile până la realizarea tiparelor, realizarea mostrelor şi logistică. Pentru a ajuta membrii actuali şi candidaţii SAFSA să se pregătească pentru inspecţia standardelor, lista noastră de audit include numeroase aspecte, de la posibilitatea unei filaturi de a interacţiona cu designerii vestimentari până la posibilitatea unei fabrici de confecţii de a oferi credit pentru export.

Contactaţi SGS acum pentru a afla cum poate colaborarea noastră cu SAFSA să vă ajute să ridicaţi standardele şi să vă câştigaţi o reputaţie internaţională ca furnizor de servicii complete.