Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Chiar şi atunci când aţi investit timp şi resurse pentru selectarea procesului de fabricaţie şi materiilor prime potrivite pentru un produs, există riscul ca aspectele tehnice ale procesului de fabricaţie să compromită calitatea sau siguranţă produsului dumneavoastră şi să întârzie progresul acestuia către piaţă.

Serviciile SGS de suport pentru dezvoltarea de produse le oferă asistenţă tehnică clienţilor dintr-o gamă largă de industrii, dându-le siguranţa că aspectele tehnice ale strategiei lor de afaceri nu vor împiedica îndeplinirea aşteptărilor organismelor de reglementare din pieţele alese de către ei.

Experţii noştri foarte competenţi se specializează în dezvoltarea aspectelor tehnice ale asigurării calităţii, şi se concentrează întotdeauna pe oferirea de soluţii tehnice inovative acolo unde apar probleme. Asumându-şi întreaga responsabilitate pentru aspectele tehnice ale afacerii dumneavoastră, aceştia aduc economii substanţiale companiei, eliminând nevoia de personal şi echipament tehnic intern.

Ne adaptăm programele pentru a îndeplini nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră. Totuşi, consultanţa tehnică poate include:

  • Redactarea de specificaţii tehnice pentru dezvoltarea şi fabricarea produsului
  • Validarea unor cerinţe specifice
  • Verificarea etichetei şi verificarea instrucţiunilor
  • Asistarea cu documentaţie tehnică, inclusiv traduceri
  • Definirea protocoalelor interne pentru testare
  • Interpretări tehnice
  • Sprijin pentru mărcile private, în cazul comercianţilor cu amănuntul care îşi lansează propriile linii de produse
  • Ajutor cu interpretarea reglementărilor

SGS deţine o reputaţie puternică pentru oferirea de asistenţă tehnică de talie mondială în vederea asigurării conformităţii produselor, deschizând pieţele internaţionale pentru clienţii care altfel ar putea fi încurcaţi cerinţelor normative. Pe baza deceniilor de experienţă pe care le-am acumulat în furnizarea de asistenţă tehnică pentru dezvoltarea şi fabricarea de produse, experţii noştri vă pot oferi sfaturi asupra unui program care va pune pe primul loc calitatea şi siguranţa pe măsură ce produsele dumneavoastră se apropie de piaţă.