Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Indiferent cât de ridicată este calitatea şi siguranţa unui produs, reputaţia acestuia, precum şi cea a afacerii dumneavoastră, va fi compromisă dacă informaţiile pe care le oferiţi utilizatorilor sunt insuficiente.

În cel mai rău caz, instrucţiunile pentru mentenanţă şi utilizare absente sau incorecte pot pune în pericol clienţii şi pot avea un impact serios asupra viitorului organizaţiei. Pentru a micşora acest risc, companiile de pe întregul glob le desemnează serviciilor SGS de verificare a etichetării un rol cheie în cadrul procedurilor de management al riscului.

Serviciul nostru de verificare a etichetării pentru bunurile de consum vă oferă acces la experţi care deţin cunoştinţe aprofundate cu privire la măsurile de reglementare naţionale şi internaţionale. Aşadar, fie că vindeţi produsele în plan local, fie că le exportaţi în alte ţări, putem concepe un program de inspecţie care va lua în considerare toate standardele pe care trebuie să le îndepliniţi.

Consultanţii noştri oferă îndrumări şi consiliere cu privire la dezvoltarea de noi etichete pentru bunurile de consum, sau le pot verifica pe cele existente. Oferim un pachet complet de servicii de verificare pentru a vă asigura că informaţiile pe care le furnizaţi în legătură cu un produs le sunt suficiente clienţilor pentru a înţelege cum să îl utilizeze în siguranţă şi la întregul potenţial. Acordăm o atenţie deosebită avertizărilor de siguranţă ale produselor, pentru a reduce riscul de vătămare a consumatorilor şi pentru a preveni acţiunile legale costisitoare pentru organizaţia dumneavoastră.

O mare varietate de industrii utilizează serviciile noastre de verificare a etichetării pentru diverse produse. Serviciile de verificare a etichetelor şi a avertizărilor privind produsele pot fi folosite drept servicii autonome, de unică folosinţă, sau pot fi încorporate într-un program strategic, de lungă durată, care face parte din procedurile dumneavoastră de management al riscului. Avem consultanţi în apropierea dumeneavoastră care vă pot da sfaturi cu privire la ce vi se potriveşte mai bine.

SGS este liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării. Ţinând cont de importanţa pe care o acordăm integrităţii şi furnizării de servicii de talie mondială şi de cunoştinte specializate, adaptate la cele mai recente evoluţii la nivelul pieţei şi reglementărilor, nu există partener mai bun pentru a inspecta etichetele bunurilor de consum, a reduce riscurile şi a vă proteja poziţia companiei pe piaţă. Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.