Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS are servicii special concepute pentru a-i ajuta pe fabricanții, producătorii de mărci private pentru copii și adulți, şi importatorii din SUA să se conformeze standardelor de reglementare locale.

Putem oferi servicii de consultanţă, testare şi instruire axate pe asigurarea conformității cu Legea privind îmbunătățirea siguranței bunurilor de consum (CPSIA) din 2008 şi Propunerea California 65.

Conform CPSIA, companiile trebuie să prezinte un certificat de conformitate generală care atestă că produsele îndeplinesc o serie de specificaţii de siguranţă, iar toate produsele destinate copiilor trebuie supuse obligatoriu unei testări de terţă parte. Propunerea 65 stipulează cerinţe specifice cu privire la toxicitatea materialelor folosite pentru produsele ce urmează a fi comercializate în statul California, inclusiv pentru textile, bunuri durabile, jucării, produse pentru tineret, aparatură electrică şi electronică.

Pentru a vă ajuta să obţineţi conformitatea cu aceste reglementări şi să evitaţi rechemări de produse costisitoare, SGS vă oferă o gamă de servicii care pot fi încorporate într-un program cuprinzător de conformitate sau pot fi utilizate ca soluții individuale. Consultanţii noştri experţi:

  • Vă explică efectul reglementărilor asupra afacerii dumneavoastră
  • Vă ajută să elaboraţi programe de conformitate
  • Realizează testarea produselor, în vederea asigurării conformităţii
  • Realizează testarea de terţă parte necesară pentru certificarea CPSIA

În calitate de lider mondial în furnizarea de asistenţă organizaţiilor pentru ca acestea să îndeplinească standardele de reglementare, şi cu peste un secol de experienţă şi expertiză la activ, SGS ocupă cea mai bună poziţie din care să vă ajute să vă comercializaţi produsele pe piaţa din SUA cît mai repede posibil.