Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Articolele de sport şi pentru timpul liber reprezintă o arie importantă şi aflată în creştere a comerţului la nivel internaţional, timpul liber şi condiţia fizică devenind mai populare.

Biciclete prosperă în mod special datorită popularităţii în creştere a ciclismului cu scopuri practice şi de agrement, şi din cauza rolului lor important în protecţia mediului.

Însă, dat fiind că articolele sportive pot prezenta un risc de rănire, acestea sunt totodată strict reglementate şi dumneavoastră trebuie să înţelegeţi impactul cerinţelor şi reglementărilor de siguranţă asupra produselor dumneavoastră. Asigurarea că produsele dumneavoastră se află în limite sigure şi respectă reglementările înseamnă că puteţi să reduceţi riscul de rănire sau de rechemări de produs costisitoare şi să vă comercializaţi produsele cu toată încrederea.

Serviciile de sport şi pentru timpul liber oferite de SGS vă oferă garanţia că livraţi produse sigure pe pieţele ţintă. Suntem furnizorul preferat, cu centre de testare în întreaga lume şi servicii personalizate cuprinzătoare pentru fiecare etapă a procesului dumneavoastră de producţie care ajută la:

  • Testarea conformităţii cu reglementările (ex. REACH, RoHS)
  • Evaluarea performanței (ex. durabilitate/ciclu de viaţă, adecvarea pentru utilizare)
  • Certificarea produselor (ex. marcă CE, marcă GS)
  • Asistență tehnică
  • Instruire

SGS vă poate asista la dezvoltarea propriilor dumneavoastră specificaţii de siguranţă a produselor şi de performanţă pentru toate nevoile dumneavoastră legate de articolele sportive, incluzând bicicletele, echipamentele pentru exerciţii, mingile, skateboard-urile, stepperele, căştile, etc.