Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Una dintre priorităţile cheie pentru SGS este aceea de a ne ajuta clienţii să menţină integritatea produsului prin reducerea riscului în lanţul de producţie cât de repede posibil.

Inspecţiile noastre pentru materiile prime reprezintă un pas vital în cadrul acestui proces, ajutându-vă să vă asigurati că furnizorii dumneavoastră vă respectă specificațiile și oferindu-vă o viziune asupra naturii materiilor dumneavoastre prime:

  • Identitate
  • Siguranță 
  • Potrivirea cu produsele dumneavoastră

În ultimă instanţă, scopul nostru este de a vă conferi încrederea că fabricaţi un produs sigur, de calitate ridicată, care satisface aşteptările consumatorilor şi autorităţilor de reglementare.

Un mare număr de industrii folosesc testarea materiilor prime la începutul procesului de producție. Acestea includ, dar nu se limitează la bunurile de consum și comerțul cu amănuntul, sănătatea și bunăstarea, alimentele și agricultura, și afacerile în domeniul auto. Inspecțiile SGS nu vă ajută doar să vă asigurați că produsele finite sunt de cea mai bună calitate, dar vă oferă și capacitatea să evidențiaţi și să atenuați efectul unor probleme, înainte ca acestea să devină costisitoare din punct de vedere financiar și al reputației afacerii dumneavoastră.

Cu o rețea internațională de laboratoare operată de experți de clasă mondială în testarea materiilor prime, suntem pregătiți să creem programe de testare pentru inspectarea și identificarea materiilor prime, ce acoperă testarea chimică, microbiologică, mecanică și a proprietăților fizice. Programele sunt bazate pe nevoile dumneavoastră particulare și modelate pentru a vă ajuta să îndepliniți cerințele normative locale de pe piața țintă.

Diversele forme de analize ale materiilor prime pe care le efectuăm sunt suficient de flexibile pentru a putea fi utilizate drept servicii de unică folosinţă destinate obţinerii de informaţii pentru dezvoltarea produselor sau ingredientelor, sau ca parte a unui program mai larg de inspecții de-a lungul lanțului de producție.

Atunci când colaborați cu SGS, beneficiați de o experiență de peste un secol în furnizarea inspecțiilor cu integritate și la cel mai înalt standard. De asemenea, aveți de câștigat din lecțiile pe care le-am învățat realizând inspectarea materiilor prime pentru afaceri de toate dimensiunile și de pe întreg globul. Consultanții noștri experți vor fi capabili să vă sfătuiască în privința beneficiilor specifice organizației dumneavoastră, prin inspecțiile pe care SGS le face în privințăprivința materiilor prime.