Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asiguraţi-vă că bunurile ajung la consumatori în stare acceptabilă şi evitaţi pierderile provocate de transport şi manipulare, cu ajutorul unor ambalaje de bună calitate, care prezintă încredere.

Serviciile de testare a ambalajelor oferite de SGS sunt simple, rapide şi puţin costisitoare. Ne vom asigura că ambalajele dumneavoastră sunt conforme cu specificaţiile şi oferă protecţia necesară.

Testarea ambalajelor şi a hârtiei prin procedurile ISTA şi ASTM D-4169 vă ajută să reduceţi daunele şi degradarea produselor în timpul transportului şi distribuţiei. Testele pe care le efectuăm includ: testare fizică şi mecanică (şocuri, vibraţii, tasare etc.), condiţii meteorologice şi îmbătrânirea materialelor, rezistenţa materialelor, calitatea imprimării, substanţe chimice, testare ISTA, teste de contact cu alimentele.

În Uniunea Europeană, ambalajele şi deşeurile provenite din ambalaje sunt reglementate prin directiva 94/62/CE. Pentru un grad mai ridicat de protecţie a mediului, ambalajele pot fi testate şi în raport cu Directiva 94/62/CE privind reducerea metalelor grele, Decizia 97/129/CE de armonizare a măsurilor naţionale, şi Decizia 1999/177/CE privind condiţiile de derogare referitoare la conţinutul de metale grele din paleţii şi lăzile din plastic.

În Statele Unite ale Americii, Casa de compensare pentru ambalajele toxice (TPCH) promovează legislaţia privind ambalajele toxice.

Colaborarea cu un laborator certificat de ISTA (Asociaţia Internaţională pentru un Transport Sigur), aşa cum este SGS, vă oferă liniște sufletească. Dacă ambalajul dumneavoastră a trecut testul ISTA, puteţi fi sigur că va proteja produsul de toate pericolele previzibile ce pot apărea în timpul transportului. Programul de testare ISTA vă aduce următoarele beneficii: protecţie îmbunătăţită, reducerea pierderilor, reducerea sau eliminarea cererilor de despăgubire, timp mai scurt de dezvoltare a produsului şi satisfacţie crescută a consumatorilor. Membrii ISTA au dreptul să expună pe ambalajele lor marcajul de certificare a testării de transport.

Laboratoarele nostre de testare a ambalajelor pentru transport sunt certificate ISTA, NMFC, UN/DOT, IATA şi acoperă o gamă largă de proceduri ASTM şi TAPPI. De asemenea, suntem acreditaţi COFRAC pentru testarea produselor care intră în contact cu alimentele.

Ambalajele primare şi secundare pe care le testăm includ hârtia, masele plastice, cartonul corugat, pungile din hârtie şi plastic, cutiile de carton, paleţii, sticlele şi folia de plastic, sticla.

Creşteţi satisfacţia consumatorilor şi reduceţi pierderile, cu serviciile de testare a ambalajelor oferite de SG.