Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Materialele de bricolaj şi echipamentele care înainte erau utilizate în principal de profesionişti sunt folosite din ce în ce mai mult de consumatorii care doresc să-şi realizeze ei înşişi lucrările.

Astfel de produse nu numai că trebuie să funcţioneze bine, dar, mai mult ca niciodată, trebuie să transmită clar informaţiile privind siguranţa şi să îndeplinească şi alte standarde de siguranță care urmăresc să asigure protecţia consumatorilor.

Fie că sunteţi producător, distribuitor sau vânzător cu amănuntul de materiale de bricolaj, unelte sau echipamente, SGS poate nu doar să vă ajute să îndepliniţi standardele de siguranţă şi eficienţă, ci şi să vă fie alături în calitate de partener de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare, asigurând un maxim de eficienţă şi un minim de risc în fiecare etapă.

Când colaboraţi cu noi, valorificaţi peste un secol de experienţă în realizarea programelor de inspecţie, testare, certificare şi verificare, şi aveţi ocazia de a lucra cu experţi în domeniu, care au colaborat cu clienţi importanţi din diverse părţi ale lumii.

Pe lângă cunoaşterea în profunzime a pieţelor de bricolaj, unelte şi echipamente, suntem experţi în cerinţele de reglementare din diverse zone geografice, astfel că în timp ce ne asigurăm că vă conformaţi propriilor specificaţii, vă putem asigura şi că produsul dumneavoastră nu este împiedicat să ajungă pe piaţă din cauza lipsei de conformitate cu reglementările locale sau internaţionale.

Indiferent dacă apelaţi la SGS pentru elaborarea unui program amplu de activităţi de afaceri sau pentru asistenţă în perioadele de vârf, puteţi fi siguri că sunteţi pe mâini bune, după cum demonstrează succesele pe care le-am obţinut cu clienţi importanţi din întreaga lume.