Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de aprobare a mărcii electronice vă ajută să vă conformaţi cu reglementările internaţionale pentru aprobarea tipului de autovehicul emise de Comisia Economică pentru Europa (ECE).

ECE face parte din Naţiunile Unite, cu membri din Uniunea Europeană (UE) şi din alte zone. Prin urmare, dacă intenţionaţi să vindeţi autovehiculele sau piese ale autovehiculelor pe pieţe membre ECE, conformitatea cu marca electronică şi aprobarea de tip UE sunt la fel de importante.

Noi putem evalua autovehicule, sisteme şi componente în numele dumneavoastră şi putem pregăti rapoarte de testare pe care trebuie să le puneţi la dispoziţie pentru aprobări. De asemenea, noi emitem şi certificate de aprobare de tip pentru a confirma că produsele dumneavoastră se conformează complet standardelor şi reglementărilor relevante.

Noi suntem desemnaţi pentru mai bine de 200 de proceduri de testare naţionale şi internaţionale, inclusiv:

  • Directiva cadru CE 2007/46/CE pentru
    • Autovehicule de clasa M (automobile pentru pasageri, autobuze)
    • Autovehicule de clasa N (camioane)
    • Autovehicule de clasa O (remorci)
  • Directiva cadru CE 2002/24/CE pentru
    • Autovehicule de clasa L (motociclele şi autovehicule uşoare cu 3 şi 4 roţi)

În plus, experţii noştri se află în contact constant cu diverse autorităţi de aprobare şi joacă un rol activ în organismele comerciale şi comitelele care conduc agenda pentru reglementări. Aceasta înseamnă că suntem conştienţi de ultimele tendinţe şi realizări şi vă putem pune la dispoziţie aceste informaţii, asigurându-vă conformitatea cu cerinţele tehnice ale pieţelor dumneavoastră ţintă.

Adresaţi-vă acum SGS pentru a afla cum vă pot ajuta serviciile noastre de aprobare a mărcii electronice să respectaţi cerinţele normative internaţionale.