Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Programul de dezvoltare a reţelei de vânzători oferit de SGS asigură conformitatea cu standardele dumneavoastră de calitate, optimizând procesele şi serviciile pentru clienţi de-alungul operaţiunilor de vânzări.

Dezvoltarea şi conformitatea reţelei de vânzăţori de maşini este o componentă vitală în căutarea dumneavoastră pentru avantajul competitiv deoarece asigură un serviciu consistent şi competenţele pe care clienţii le apreciază. Oferim un serviciu de monitorizare şi auditare independent care vă asigură că reţeaua dumneavoastră de vânzători respectă standardele industriale, precum şi cerinţele dumneavoastră specifice. Spre exemplu, putem realiza audituri ale aparenţei exterioare ale unităţilor unui furnizor, ale expertizei tehnice deţinute de personal, ale gamei de servicii disponibile şi alte tipuri de audit.

Auditorii noştri au conştiinţa comercială şi cunoştintele industriale relevante pentru a le acorda sfaturi de încredere societăţilor vânzătoare cu care colaboraţi. În plus, reţeaua noastră globală ne permite să prestăm acest serviciu oriunde se află operaţiunile dumneavoastră de vânzare.

Contactaţi SGS acum pentru a afla cum pot serviciile noastre pentru dezvoltarea reţelei de vânzători să ridice standardele de calitate şi să îmbunătăţească serviciile pentru clienţi.