Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea conform standardului global al BRC privind produsele de consum, oferită de SGS - arătați-vă angajamentul de a fabrica produse sigure, funcționale și legale.

Obținerea certificării în conformitate cu standardul global BRC pentru produse de consum permite fiecărei organizații implicate în producția bunurilor de consum să-și demonstreze implicarea pentru realizarea unor produse sigure, funcționale și în acord cu legislația. Certificarea este de obicei cerută de clienți ca parte a procedurilor acestora de aprobare a furnizorilor. Noi suntem autorizați de BRC să oferim certificare conform standardului acestora privind siguranța produselor.

De ce să alegeți certificarea conform standardului global al BRC privind produsele de consum, oferită de SGS?

Certificarea conform standardului global al BRC privind produsele de consum, oferită de SGS, vă va ajuta să satisfaceți așteptările clienților în materie de bunuri de consum, demonstrând că organizația dumneavoastră are planurile, programele și sistemele cerute de standardul global al BRC, Acestea includ:

  • un sistem de management al riscului care să asigure că produsele îndeplinesc cerințele corecte de design, funcționalitate și legislație;
  • un sistem de management al calității care detaliază politicile organizaționale și de management necesare pentru a asigura cadrul pentru îndeplinirea standardului BRC;
  • controale asupra proceselor care să vizeze condițiile de design și operaționale necesare pentru producerea unor produse sigure și legale și care să acopere riscurile generice specificate de bunele practici de fabricație;
  • angajamentul nivelului superior de conducere de a aloca suficiente resurse pentru îndeplinirea standardului BRC.

Lider global în serviciile de certificare

Rețeaua noastră globală ne permite să vă oferim certificare oriunde s-ar afla operațiunile sau furnizorii dumneavoastră și în oricare etapă a lanțului de aprovizionare internațional. Auditorii noștri vorbesc limba locală și înțeleg cultura locală, ajutându-vă să vă asigurați că dumneavoastră și furnizorii dumneavoastră respectați bunele practici privind managementul siguranței și că îndepliniți cerințele standardului BRC.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre certificarea conform standardului global BRC privind produsele de consum.