Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Expertiza noastră SGS se află în fruntea industriei de energie solară, şi tehnologia solară din prezent ne permite să vă oferim servicii care vă îmbunătăţesc operaţiunile de fabricare a modulelor solare în mod dramatic.

Experţii noştri vă pot ajuta să încorporaţi criteriile critice pentru construcţie şi cerinţele de conformitate de la etapa de design, până la sfârşitului duratei de viaţă utilă a produsului dumneavoastră.

Înţelegerea reglementărilor şi standardelor pentru fiecare produs şi piaţă ţintă este esenţială pentru procesul dumneavoastră de fabricare a modulelor, iar noi vă putem ajuta să reduceţi riscul, să îmbunătăţiţi eficienţa şi să asiguraţi conformitatea pe parcursul procesului de producţie.

Dezvoltăm metode de testare şi colaborăm cu organizaţii de pe întregul glob la proiecte de cercetare şi dezvoltare, şi această experienţă ne oferă cunoştinţele vaste de care avem nevoie pentru a vă oferi sfaturi şi îndrumări prin care să vă ajutăm să menţineţi standarde de calitate ridicate pe parcursul procesului dumneavoastră de producţie. Prin intermediul inspecţiei, testării, consultanţei tehnice, supravegherii construcţiei şi verificării performanţei, putem asigura conformitatea modulelor dumneavoastră solare cu reglementările privind energia solară. Aflaţi mai multe.