Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Energia solară este cea mai regenerabilă sursă de energie disponibilă. Tehnologiile din prezent ne permit să captăm energia solară pentru diverse scopuri, inclusiv pentru producerea de electricitate, sisteme de termoficare, iluminat şi energie concentrată.

SGS vă oferă o gamă de servicii asociate pentru proiectele dumneavoastră de tehnologie solară, de la cercetare şi analiza proiectelor, până la testarea modulelor, certificare solară şi fotovoltaică.

Serviciile noastre sunt destinate să acopere întregul lanţ valoric al unei investiţii în module solare, din etapa iniţială până la inspectarea producţiei, consultanţă tehnică, supervizarea construcţiei şi verificarea performanţei, pentru a vă asigura că modulele dumneavoastră solare corespund cerinţelor din domeniu.

Reţeaua noastră de experţi vă oferă servicii de testare, certificare şi verificare în numeroase domenii și sectoare de activitate. Laboratoarele noastre sunt disponibile non-stop şi răspund cu promptitudine la solicitări, astfel încât proiectele dumneavoastră să se desfăşoare în bune condiţii şi la timp.

Cunoştinţele noastre globale, echipamentele avansate de testare solară şi echipa de experţi ne permit să vă oferim o gamă cuprinzătoare de servicii, de la producţie până la funcţionarea modulelor solare. Aflaţi mai multe.