Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Prin dezasamblarea produsului, puteţi vedea cum funcţionează, puteţi identifica orice avarii sau defecţiuni apărute în procesul de fabricaţie şi puteţi vedea care au fost etapele de producţie.

Serviciul de inginerie inversă de la SGS urmăreşte produsul din stadiul final de construcţie până la cel iniţial.

Dezasamblarea poate fi la fel de dificilă ca proiectarea unui produs, şi este nevoie de cunoştinţe avansate pentru analiza unor produse din ce în ce mai complexe. Serviciul nostru de inginerie inversă pentru semiconductori şi alte produse de înaltă tehnologie vă oferă expertiza şi echipamentul ultramodern de care este nevoie pentru o analiză corectă a produsului dumneavoastră. Folosim tehnici de eliminare a etapelor şi de analiză pe secţiuni, pentru a vă oferi o analiză foarte detaliată.

De ce să utilizaţi ingineria inversă ?

Prin dezasamblarea şi reasamblarea produsului, ingineria inversă realizează următoarele:

  • În eventualitatea unei avarii, identifică punctul unde a survenit aceasta în procesul de producţie
  • Identifică moduri de îmbunătăţire a produsului dumneavoastră
  • Îmbunătăţeşte sau reproduce o formulă care prezintă interes

Suntem unul din liderii europeni în furnizarea de analize de laborator pentru alte scopuri decât cele medicale, iar laboratorul nostru din Dresda este unul din cele mai vechi laboratoare pentru microelectronice în funcţiune. Contactați SGS pentru a afla ce beneficii poate câştiga afacerea dumneavoastră apelând la serviciile noastre de inginerie inversă.