Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea de pre-calificare, este un serviciu individualizat, rapid și eficient pe care SGS îl oferă pentru a vă asigura că prototipurile dumneavoastră de module și siteme fotovoltaice vor depăși faza de calificare și verificare a proiectării.

Standardele pentru industria de energie solară sunt în permanență revizuite de grupuri de lucru din cadrul industriei. Specificaţii de testare îmbunătăţite conduc în cele din urmă la module fotovoltaice PV mai eficiente, dar implică totodată necesitatea de a vă asigură că, atunci când dezvoltaţi un modul prototip, acesta va trece de standardele de testare IEC.

Cu SGS, testarea pre-calificare vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a vă evalua noile module înaintea procedurii de testare pentru calificarea IEC. Puteţi folosi pre-calificarea atunci când aveţi nevoie să:

 • Fiţi siguri că datele folosite la modulele dumneavoastră sunt corecte
 • Valorificaţi la maxim rapoartele laboratoarelor noastre independente, spre exemplu, pentru comunicaţiile externe cu investitorii
 • Asigurați-vă că prototipurile dumneavoastră de module vor trece de procedurile standard de testare

Pre-calificarea efectuată de noi evaluează modulele dumneavoastră înainte şi după expunerea la diferite tipuri de tensiune. Realizăm acest lucru prin inspecţii vizuale, testări ale izolaţiei şi măsurători ale performanţei Secvenţele de testare pe care le putem efectua includ:

 • Testări pe termen lung
  Fiecare eşantion trebuie să treacă de o secvenţă de testare combinată ce include încercarea în căldura umedă timp de 1500 ore, congelarea la umiditate pentru 20 de zile, 200 de cicli de temperatură, și să trecă de testul diodei
 • Testare suplimentară pe termen lung
  Unele eşantioane trebuie să treacă de testele de anclanşare, cum ar fi la ultraviolete, punct de concentrare al radioizotopilor, grindină si incărcare mecanică
 • Simulări climaterice duble sau triple
  Încercarea în căldură umedă 3000 ore, TC 600, HF 30
 • Testarea de incărcare mecanică
  5400 Pa, șoc, testare seismică, tunel de vânt
 • Testarea siguranţei electrice şi rezistenţei la foc
  în conformitate cu standardele IEC, UL şi ASTM
 • Comportarea la temperatură
  Cum ar fi testarea punctului de concentrare al radioizotopilor în cadrul loturilor de module şi imaginilor infraroşii (IR)
 • Testarea electroluminiscenţei (EL)

Cunoştinţele, competenţele şi facilităţile de energie solară de ultimă oră de pe tot globul deţinute de noi le permit producătorilor să conceapă produse solare mai bune, ce pot fi comercializate oriunde în lume. În calitate de lider pe piaţă, oferim nu numai testare şi certificare, ci şi capacitatea de a deservi întregul lanţ de valoare adăugată al industriei fotovoltaice.

Cu serviciile noastre de testare, aveți siguranța unui serviciu precis şi de încredere. Suntem flexibili la nevoile dumneavoastră și putem să oferim timpi rapizi de execuţie.

Contactați SGS pentru a afla cum poate profita afacerea dumneavoastră de pe urma testării de pre-calificare.