Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza eşecului oferită de SGS evaluează designul şi construcţia dispozitivelor dumneavoastră microelectronice pentru a asigura calitatea și fiabilitatea lor continuă.

Serviciul de analiză a construcţiei oferit de SGS permite o evaluare amănunţită a dispozitivelor dumneavoastră, de la calitatea asamblării la dimensiunile critice ale tuturor structurilor, până la compoziția elementară a materialelor și distribuția dopanților. Mulți fabricanți utilizează serviciul de analiză a eșecului în mod regulat, pentru a asigura calitatea consistentă și fiabilitatea produselor lor.

De ce să efectuaţi o analiză de construcţii?

Pe lângă evaluarea calității și rezultatelor de ansamblu ale produselor dumneavoastră, precum și identificării eşecului materialelor, puteți să utilizați acest serviciu pentru a evita eşecurile şi a vă îmbunătăți randamentul. Putem de asemenea să desfășurăm o analiză a construcţiei dacă doriți să comparați produsele, să identificați devierile de la cerințele contractuale sau să urmăriți schimbările de proces.

Specialiștii noștri utilizează echipamente de înaltă performanță în cadrul laboratoarelor specializate, care vă pot oferi toate analizele de fabricație de care aveţi nevoie. În calitate de lider de piață, vă oferim o gamă largă de servicii de microelectronică, ceea ce înseamnă că puteți avea deplină încredere în expertiza noastră în analizarea produselor dumneavoastră până la cel mai mic detaliu.

Analiza ambalajelor

În cadrul acestei analize efectuăm:

  • Inspecţia optică la lumină externă
  • Analiză non-distructivă prin microscopie cu raze X sau tomografie computerizată (CT) și microscopie acustică cu scanare (SAM)
  • Sectionarea în cruce a ambalajelor
  • Desigilarea ambalajelor
  • Inspecţia internă a circuitelor integrate (CI)
  • Secţionarea transversală cu ajutorul microscopiei electronice cu scanare (SEM) şi microscopiei electronice cu transmisie (TEM) pentru determinarea tuturor dimensiunilor
  • Analiza materialelor
  • Elaborarea profilului dopanţilor prin intermediul spectometriei de masă cu ioni secundari (SIMS) şi determinarea rezistenţei la întindere (SRP)

Contactaţi SGS pentru a afla cum vă poate ajuta analiza construcţiei să îmbunătăţiţi şi să menţineţi calitatea şi fiabilitatea produselor dumneavoastră.