Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cerinţele ridicate impuse produselor finite înseamnă că trebuie să garantaţi calitatea dispozitivelor dumneavoastră electronice pe durata întregului proces de producţie.

Chiar şi urme de contaminare sau variaţii minuscule în componentele chimice pot afecta funcţionarea dispozitivelor dumneavoastră. Detectarea timpurie a proceselor inferioare şi mijloacelor de producţie nesigure înseamnă că puteţi evita costurile şi întârzierile neaşteptate, şi că vă puteţi proteja de reclamaţiile de neconformitate.

SGS oferă servicii complete de procedurare a controlului calităţii ca parte a soluţiilor dumneavoastră de microelectronică, incluzând analiza construcţiei, ingineria inversă, analiza şi testarea materialelor şi mediilor de prelucrare. Testăm materiile prime şi produsele finite la diferite etape ale producţiei şi verificăm în mod regulat întregul dumneavoastră lanţ de aprovizionare şi proces de fabricare pentru a asigura calitatea dispozitivelor dumneavoastră şi conformitatea lor cu reglementările.

În calitate de lider în furnizarea de servicii analitice pentru industria de semi-conductori şi furnizorii săi de componente, puteţi avea încrederea în capacitatea SGS de a vă ajuta să asiguraţi fiabilitatea continuă a dispozitivelor dumneavoastră. Putem de asemenea să vă oferim servicii de calificare şi certificare, permiţându-vă să demonstraţi calitatea produselor dumneavoastră şi conformitatea lor cu reglementările.