Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Variaţiile în distribuţia dopanţilor pot afecta funcţionarea unui dispozitiv microelectronic. Prin elaborarea profilului dopanţilor de către SGS veţi primi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a fi siguri că produsul dumneavoastră are concentraţia corectă de dopanţi pentru a funcţiona.

În tehnologia semiconductoare, un dopant reprezintă un oligoelement care este introdus într-un substrat sau înveliş pentru a-i determina conductivitatea. Doparea este unul din principalele procese în industria semiconductoare. Deoarece variaţii minuscule în distribuţia dopanţilor pot afecta funcţionarea unui dispozitiv microelectric, este esenţial să se asigure folosirea cantităţii corecte în cadrul distribuţiei pe timpul procesului de producţie.

Prin elaborarea profilului dopanţilor de către SGS veţi primi toate informațiile necesare pentru a fi siguri că produsul dumneavoastră are concentraţia corectă de dopanţi şi că acesta va funcţiona corespunzător.

SGS - un furnizor de încredere

Institutul nostru din Dresden este vechi laboratoare pentru microelectronice în funcţiune. Unităţile noastre au un palmares dovedit în prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate. Efectuăm:

  • Elaborarea unui profil amănunţit al dopanţilor şi contaminanţilor folosind spectrometria de masă cu ioni secundari (SIMS classic dinamic şi TOF-SIMS)  
  • Măsurăm de asemenea dopanţii activi din punct de vedere electric folosind:
    • Stabilirea profilului de rezistenţă la întindere (SRP)
    • Tehnici de scanare cu ajutorul sondei pentru elaborarea profilului 2D

    SIMS şi SRP sunt foarte sensibile şi furnizează o gamă dinamică înaltă. De asemenea, acestea se completează reciproc perfect.

    Contactaţi SGS pentru a afla cum serviciul nostru de elaborare a profilului dopanţilor poate ajuta afacerea dumneavoastră.