Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Calitatea înaltă a produselor finite depinde de fiecare etapă a procesului de producţie.

Urmele de contaminanţi sau variaţiile infinitezimale ale compoziţiei chimice a aparatelor dumneavoastră de înaltă tehnologie pot reduce sau împiedica funcţionarea acestora. Aveţi nevoie de accesul la proceduri de analiză exacte şi de încredere, care să examineze produsul în cele mai mici detalii în cadrul procesului de control al calităţii.

Ca lider de piaţă, vă oferim o gamă cuprinzătoare de servicii de înaltă specializare pentru analiza avariilor şi defecţiunilor produselor, care acoperă toate necesităţile dumneavoastră. Datorită bunei cunoaşteri a materialelor, suprafeţelor şi straturilor, vă putem asista prin analize chimice, biologice şi fizice adaptate special pentru cerinţele dumneavoastră.

Personalul nostru experimentat foloseşte cele mai avansate echipamente şi tehnici de ultimă generaţie pentru a identifica problemele care pot afecta calitatea şi fiabilitatea aparatelor dumneavoastră de înaltă tehnologie. Prin analiza defecţiunilor şi a avariilor efectuată de noi, veţi putea să eradicaţi problemele şi să preveniţi producerea avariilor în viitor.