Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Ca producător, distribuitor sau importator de utilaje industriale noi, vă confruntaţi cu un labirint de reglementări internaţionale, cu diferite cerinţe pentru diferite pieţe geografice.

SGS deţine o gamă de servicii pentru utilaje menite să vă dirijeze prin labirintul de reglementări şi să le demonstreze clienţilor dumneavoastră siguranţa, funcţionalitatea şi eficienţa produselor şi să le ofere utilajelor dumneavoastră cea mai bună şansă de succes, indiferent pe care piaţă sunt introduse.

Experţii noştri dedicaţi pot modela programele astfel încât să vă asiste de-a lungul lanţurilor de producţie şi de aprovizionare, începând cu consultanţa în etapa de design al conceptului şi continuând cu controlul calităţii şi măsurile de siguranţă în timpul producţiei, până la certificarea şi evaluarea în raport cu aşteptările contractuale, internaţionale sau naţionale.

Atunci când colaboraţi cu SGS, aveţi acces la cunoştinţele şi abilităţile pe care le-am dobândit şi dezvoltat de la fondarea noastră în 1878 şi la o reţea internaţională de specialişti şi laboratoare. Ca atare, vă oferim servicii de testare, inspecţie şi certificare a utilajelor de la o singură sursă cu scopul de a vă introduce utilajele pe piaţă cât de repede, sigur şi rentabil posibil.