Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

La SGS, expertiza noastră în domeniul fotometric acoperă toată gama de cerinţe industriale, de la siguranţă şi compatibilitate electromagnetică la identificarea substanţelor periculoase şi a performanţei produsului.

Corpurile de iluminat trebuie să se conformeze unor reglementări şi standarde stricte privind măsurarea unor variabile diferite, iar gama noastră de servicii vă va permite să realizaţi activităţile comerciale cu încrederea şi asigurarea de care aveţi nevoie pe piaţa globală.

Noi, la SGS, înţelegem piaţa dumneavoastră ţintă şi reglementările impuse de aceasta produselor şi proceselor. Vă oferim servicii de testare şi certificare (adaptate pentru producători şi comercianţi cu amănuntul) pentru a vă da acces complet la lanţurile de aprovizionare globale. Aderarea la reglementări şi standarde nu este doar necesară, ci ajută şi la reducerea riscului, îmbunătăţirea eficienţei şi asigurarea conformităţii pe parcursul procesului de fabricare.

Metodele noastre de testare, cercetare şi dezvoltare din întreaga lume ne oferă expertiza şi cunoaşterea pe care le aplicăm serviciilor noastre de testare şi certificare. Aflaţi mai multe.