Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Este produsul dumneavoastră atât de bun precum aţi promis? Aflaţi asta prin testarea fiabilităţii.

Din ce în ce mai mult, consumatorii îşi aleg produsele electrice şi electronice în funcţie de calitate şi fiabilitate, nu doar după înfăţişare.

Prin testarea fiabilităţii, ne asigurăm că produsul funcţionează conform aşteptărilor, atât în condiţii normale cât şi în condiţii ieşite din comun. Testarea fiabilităţii electrice şi electronice vă oferă ocazia de a măsura durata de viaţă utilă a unui produs şi de a identifica posibilele cauze ale defecţiunilor. Verificarea fiabilităţii va reduce riscul de retragere a produselor şi implicit costurile aferente, înainte de lansarea produsului pe piaţă.

La SGS, avem experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a efectua o gamă de teste pentru produsele dumneavoastră. Indiferent de ce aveţi nevoie, reţeaua noastră globală de laboratoare de testare va răspunde cerinţelor venite atât din partea dumneavoastră, cât şi din partea pieţelor pe care le aveţi în vedere.

Serviciile oferite de centrul de analiză a fiabilităţii includ:

  • Test unic
  • Program fix de calificare
  • Plan de testare adaptat produsului dumneavoastră
  • Aprobarea ciclului de viaţă
  • Compararea produselor

Comercianţii cu amănuntul şi producătorii trebuie să se asigure că toate produsele se ridică la înălţimea aşteptărilor proprii şi ale consumatorilor în ce priveşte calitatea şi durabilitatea.

Citiţi în continuare pentru a afla detalii despre serviciile noastre de testare, resursele ample şi cunoştinţele noastre despre comerţul cu amănuntul.