Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fiind testate şi certificate de SGS, dispozitivele dumneavoastră ajung mai rapid pe piață, iar dumneavoastră beneficiați de colaborarea cu un laborator aprobat de GCF care vă poate ajuta din primele etape ale procesului de acceptare Vodafone.

Pe o piață caracterizată de diversitate, cerințele fiecărui operator de rețea sunt unice. Pentru a funcționa în rețeaua Vodafone, dispozitivul dumneavoastră trebuie să îndeplinească cerințele și standardele acestei rețele. Testarea este concepută în așa fel încât să verifice conformitatea și interoperabilitatea dispozitivului dumneavoastră, demonstrând că acesta poate oferi utilizatorului serviciile promise și că îndeplinește criteriile companiei.

Reţeaua noastră globală de laboratoare pentru telecomunicaţiile fără fir are experienţa şi expertiza necesare pentru a efectua testarea GCF adaptată pentru nevoile produsului dumneavoastră. Suntem singurul laborator independent de testare a telecomunicațiilor fără fir cu capacitate completă de testare pentru reţelele LTE, CDMA şi GSM în locaţii multiple din întreaga lume.

Economisiți timp și bani și reduceți redundanța în testare. La SGS, putem realiza toate testele necesare în cadrul reţelei noastre globale şi vă putem oferi un singur punct de contact care are cunoştințele şi experienţa în testare necesare pentru a sprijini cererea dumneavoastră de certificare.