Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asiguraţi-vă că dispozitivul dumneavoastră mobil este complet compatibil cu cerinţele Verizon Wireless, cu ajutorul testelor şi certificărilor oferite de SGS.

Putem efectua testarea LTE SFN şi de conformitate Lab, CTIA OTA şi mai multe teste specifice Verizon, cum sunt VoLTE, Carrier Aggregation, aGPS, Audio Quality etc. Laboratoarele noastre din America de Nord sunt acreditate şi pentru programele Verizon de testare Open Development, UMP şi Wholesale. 

Reduceţi redundanţa, plasaţi mai rapid produsul pe piaţă şi economisiţi bani, apelând la testele SGS.

Reţeaua noastră globală de laboratoare pentru telecomunicaţiile fără fir are experienţa şi expertiza necesare pentru a elabora un program de testare adaptat pentru nevoile produsului dumneavoastră. Suntem singurul laborator independent de testare a telecomunicațiilor fără fir cu capacitate completă de testare pentru reţelele LTE, CDMA şi GSM în locaţii multiple din întreaga lume. În plus, puteţi beneficia de portofoliul nostru cuprinzător de certificări în materie de telecomunicaţii fără fir, care include Bluetooth, Wi-Fi, aprobări de tip la nivel de ţară (FCC/IC/CE/KCC/NCC/etc.) şi baterii IEEE1725 şi IEEE1625.

La SGS, putem realiza toate testele necesare în cadrul reţelei noastre globale de laboratoare şi vă putem oferi un singur punct de contact care are cunoştinţele şi experienţa în testare necesare pentru a sprijini cererea dumneavoastră de certificare.

Aflaţi mai multe despre serviciile noastre de testare pentru reţeaua Verizon.