Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Economisiţi timp şi bani cu ajutorul testării pentru certificarea Sprint de la SGS

Putem oferi o soluţie cu adevărat completă pentru aparatele marcate şi nemarcate Sprint, şi putem chiar să extindem serviciile pentru a include şi partenerii şi afiliaţii la reţeaua Sprint. Vă putem oferi un pachet complet de pregătire pentru laboratorul care efectuează teste de recepţie Sprint, facilitându-vă astfel lansarea pe piaţă.

Inginerii noştri experimentaţi pot uşura accesul pe piaţă al produsului dumneavoastră, efectuând majoritatea testelor Sprint în SUA şi oferind un singur punct de contact care are cunoştinţele şi experienţa în testare necesare pentru a sprijini cererea dumneavoastră de certificare. Suntem unicul laborator independent aprobat pentru testarea acustică Sprint şi SLATE.

Reţeaua noastră globală de laboratoare pentru telecomunicaţiile fără fir are experienţa şi expertiza necesare pentru a elabora un program de testare adaptat pentru nevoile produsului dumneavoastră. Suntem singurul laborator independent de testare a telecomunicațiilor fără fir cu capacitate completă de testare pentru reţelele LTE, CDMA şi GSM în locaţii multiple din întreaga lume. În plus, puteţi beneficia de portofoliul nostru cuprinzător de certificări în materie de telecomunicaţii fără fir, care include Bluetooth, Wi-Fi, aprobări de tip la nivel de ţară (FCC/IC/CE/KCC/NCC/etc.) şi baterii IEEE1725 şi IEEE1625.

Aflaţi mai multe despre serviciile noastre de testare Sprint.