Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asiguraţi-vă că dispozitivul dumneavoastră este complet compatibil cu reţeaua AT&T prin intermediul testelor de recepţie realizate de SGS la nivelul industriei şi operatorilor.

Operatorii de reţeaua din întreaga lume impun diferite reglementări pe care dispozitivele dumneavoastră mobile trebuie să le respecte înainte de a primi aprobarea de a funcţiona în reţelele acestora şi de a fi comercializate în magazinele lor. SGS operează o reţea globală de laboratoare şi are autorizaţia de a efectua etapele iniţiale de testare necesare pentru certificarea AT&T pentru dispozitive, ce include aprobarea PTCRB şi aprobarea CTIA OTA. SGS poate, de asemenea, efectua pre-testarea pentru toate cerinţele specifice AT&T (cum ar fi testarea în teren şi 10776).

Suntem singurul laborator independent de testare a telecomunicațiilor fără fir cu capacitate completă de testare pentru reţelele LTE, CDMA şi GSM în locaţii multiple din întreaga lume. În plus, puteţi beneficia de portofoliul nostru cuprinzător de certificări în materie de telecomunicaţii fără fir, care include Bluetooth, Wi-Fi, aprobări de tip la nivel de ţară (FCC/IC/CE/KCC/NCC/etc.) şi baterii IEEE1725 şi IEEE1625.

La SGS, putem realiza toate testele necesare în cadrul reţelei noastre globale de laboratoare şi vă putem oferi un singur punct de contact care are cunoştinţele şi experienţa în testare necesare pentru a sprijini cererea dumneavoastră de certificare.

Aflaţi mai multe despre serviciile noastre de testare pentru furnizorul de servicii AT&T.