Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Operatorii de reţea din întreaga lume au cerinţe diferite pe care dispozitivele dumneavoastră mobile trebuie să le îndeplinească înainte de a primi autorizaţia de a opera în reţele lor şi înainte de a primi avizul de comercializare în cadrul magazinelor lor.

SGS oferă soluţii pentru obţinerea aprobării furnizorilor de servicii, care reprezintă primii paşi pentru ca dispozitivele dumneavoastră mobile să primească acceptul purtătorilor. Reţeaua noastră globală de laboratoare este acreditată pentru a efectua prima etapă a testărilor necesare pentru certificarea dispozitivelor în cadrul următoarelor reţele:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon
  • Vodafone

În plus, suntem singurul laborator independent de testare a tehnologiilor fără fir cu capabilităţi complete de testare atât pentru CDMA, cât şi pentru GSM, în multiple locaţii din întreaga lume. Puteţi beneficia totodată de portofoliul nostru cuprinzător de telecomunicaţii fără fir, care include Bluetooth, Wi-Fi, aprobări de tip la nivel de ţară (FCC/IC/CE/KCC/NCC/etc) şi baterii IEEE1725 şi IEEE1625.

Vă oferim un singur punct de contact care deţine cunoştinţele aprofundate şi experienţa în testare pentru a vă sprijini aplicaţia pentru certificare.