Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Întruniţi cerinţele operatorilor de telefonie mobilă GSM din America de Nord (şi cele din unele ţări sau ale unor operatori din America Latină şi America de Sud), cu testarea conform standardelor Consiliului de Certificare PCS (PTCRB) oferită de SGS.

PTCRB este o organizaţie globală creată de operatorii de reţele mobile cu scopul de a oferi un serviciu de evaluare independent de certificare a modelelor GSM/UMTS pentru producătorii de aparate. Autorizează laboratoare ale unor terţe părţi, laboratoare primare, pentru a efectua testarea GSM.

Pentru a vă ajuta să obţineţi certificarea PTCRB, reţeaua noastră globală de unităţi de testare pentru aparatele fără fir are statutul de laborator primar. Dacă alegeţi SGS ca furnizor terţ de certificare, vom efectua toate testările necesare pentru standardele GSM şi vom transmite documentaţia către baza de date pentru certificare PTCRB. Certificarea dumneavoastră va fi evaluată de CTIA (asociaţia pentru dispozitive fără fir), iar dacă sunt îndeplinite toate cerinţele vi se va emite avizul de certificare.

Operatorii de reţea care sunt membri ai PTCRB impun ca toate aparatele să fie certificate PTCRB şi pot bloca aparatele care nu au această certificare. Este posibil ca aparatele fără certificare să nu poată beneficia de servicii în roaming.

Asiguraţi-vă că aparatele dumneavoastră pot avea acces la reţelele principale, recurgând la certificarea PTCRB realizată de SGS.