Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Echipaţi-vă dispozitivele mobile cu tehnologii care vă simplifică viaţa. Tehnologia pentru comunicare în câmp apropiat permite plata rapidă şi eficientă, fără contact, conexiuni Bluetooth® şi Wi-Fi impecabile, precum şi transferuri simple de date între dispozitive.

Laboratoarele SGS pentru tehnologiile fără fir sunt echipate şi acreditate pentru a acorda certificarea forumului NFC, permiţându-vă să demonstraţi că dispozitivele dumneavoastră sunt conforme cu specificaţiile publicate ale forumului NFC. Beneficiile certificării includ:

  • Listarea dispozitivului dumneavoastră în registrul produselor certificate de Forumul NFC
  • Siguranţa că dispozitivul dumneavoastră va interopera cu alte dispozitive certificate de forumul NFC
  • Credibilitate pentru dispozitivul dumneavoastră şi un stimulent pentru alte companii de a pune aplicaţii pe el
  • Afişarea mărcii N a Forumului NFC pe dispozitivul dumneavoastră pentru a indica punctele de atingere care activează serviciile NFC
  • Afişarea mărcii de certificare a Forumului NFC pe materialele dumneavoastră comerciale şi ambalajul de produs

Forumul pentru comunicarea în câmp apropiat urmăreşte să avanseze tehnologia, să sporească implementarea şi să informeze oamenii despre interoperabilitatea sistemelor de comunicaţii în câmp apropiat şi beneficiile acestora. Toate tranzacţiile NFC au loc într-o zonă foarte restrânsă, de la o atingere până la patru centimetri - această proximitate înseamnă că nu există niciun risc de efectuare a unei tranzacţii de către consumatori în necunoştinţă de cauză.

Reţeaua noastră globală de ingineri experimentaţi dispune de cunoştinţe aprofundate în domeniul tehnologiilor fără fir incluzând GSM, CDMA, VCDMA, LTE, Bluetooth, Wi-Fi şi alte tehnologii cu rază redusă de acţiune. Având în vedere experienţa noastră de peste 130 de ani în materie de testare, verificare şi certificare, suntem partenerul ideal pentru dumneavoastră în materie de testări de terţă parte şi certificări ale dispozitivelor fără fir.