Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Demonstraţi interoperabilitatea dispozitivelor prin certificarea GCF (Forumul global pentru certificare) oferită de SGS

Prin certificarea GCF, noile dispozitive GSM sunt supuse unui set comun de teste aprobat de factorii din domeniu. Certificarea creşte gradul de interoperabilitate al aparatelor şi reţelelor şi reduce cheltuielile cu testele de recepţie ale operatorilor individuali.

Prin intermediul rețelei noastre globale de laboratoare pentru testarea GSM, oferim o gamă largă de servicii pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră satisfac cererile operatorilor de reţea:

  • Serviciul de testare la prima atingere
  • Laboratoare GSM
  • Capacitate de testare pentru protocoalele GSM şi GPRS
  • Capacitate de testare pentru protocoalele de transfer UMTS/UMTS şi GSM
  • Capacitate de testare pentru protocolul de transfer GSM/GPRS/EGPRS/AMR
  • Audio
  • Testarea modulelor pentru aplicaţii (pentru aparatele GSM şi 3G)

Lansaţi-vă mai rapid produsele pe piaţă şi evitaţi pierderile de timp şi bani pe care le implică dubla testare a produselor dumneavoastră. Parcurgerea cu succes a programului de certificare îi asigură pe operatori că dispozitivele şi aparatele dumneavoastră vor funcţiona corect în reţelele lor, nu vor avea probleme de roaming şi îşi vor asocia numele mărcii cu furnizarea unor servicii de calitate.

Aceste beneficii ale certificării pot fi asigurate pentru toate tipurile de telefoane mobile şi dispozitive wireless, de la terminale simple, PDA şi smartphone până la carduri de date broadband fără fir, dispozitive şi module USB conectate la laptopuri, electronice de consum şi dispozitive M2M.

Aflaţi cum poate certificarea GCF realizată de SGS pentru aparatele şi dispozitivele GSM să aducă beneficii afacerii dumneavoastră.