Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

CCF (Forumul de certificare CDMA) este un parteneriat internaţional non-profit al operatorilor CDMA şi furnizorilor de dispozitive CDMA, ce stabileşte şi menţine un proces global de bază pentru certificarea dispozitivelor. SGS este atât membru, cât şi unitate de testare afiliată.

CCF oferă sprijin industriei de tehnologii digitale fără fir sub forma acţiunilor sale de îmbunătăţire a calităţii prin asigurarea interoperativităţii continue între reţele, a conformităţii produselor şi a testărilor de performanţă esenţiale, impuse de autorităţile care elaborează standarde internaţionale în întreaga lume. Oferă specificaţiile de bază ale certificărilor pentru dispozitive, pe baza cărora se pot construi alte programe de certificare pentru satisfacerea pieţei, operatorilor şi altor procese specifice dispozitivelor.

Expertiza şi dotările de cea mai înalta clasă de care dispunem pentru testarea echipamentelor fără fir ne permit să ajutăm furnizorii de servicii, fabricanţii de dispozitive, vânzătorii de echipamente de testare şi fabricanţii de echipamente de infrastructură să beneficieze de certificările CCF prin:

  • Procesul uniform de testare pentru toate dispozitivele CDMA, cu asigurarea aceloraşi standarde de calitate şi performanţă
  • Reducerea duplicării testelor şi costurilor - rezultatele acestor teste pot fi utilizate de mai mulţi operatori
  • Reducerea timpilor de testare - procesele simplificate reduc timpii de certificare şi de lansare pe piaţă
  • Trecerea rapidă prin procesele de testare ale operatorilor - permit descoperirea problemelor legate de dispozitivele dumneavoastră înainte ca acestea să fie supuse proceselor operatorilor sau să ajungă pe piaţă

Proiectat de Qualcomm în Statele Unite, CDMA este un standard brevetat pentru reţele, în prezent standardul dominant în America de Nord şi o parte din Asia. Technologia 1xEVDO (date de evoluţie optimizate) este cu circa 30% mai rapidă (transferul reţea către mobil) şi cu 400% mai rapidă (mobil către reţea) decât predecesorul său 1xRTT.

Aveţi încredere în capacitatea experţilor noştri în tehnologiile fără fir de a vă ajuta să obţineţi certificarea CDMA, de a scurta drumul produselor dumneavoastră către piaţă şi de a vă economisi timp şi bani.