Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Punct de referinţă în materie de conexiuni fără fir pe distanţe scurte, Bluetooth® le oferă utilizatorilor confortul conexiunilor fără cablu. Acesta simplifică descoperirea şi instalarea de servicii între dispozitive.

La SGS putem efectua testarea Bluetooth pe cea mai largă gamă de produse şi tehnologicii, pentru a asigura conformitatea produselor dumneavoastră cu toate standardele relevante. Fiind acreditaţi de SIG (Grupul de interes special), vă putem testa produsul şi acorda certificarea Bluetooth.

În linii mari, există trei cerinţe pentru obţinerea certificării de produs care se aplică în cazul produselor Bluetooth - aprobarea de tip pentru echipamentele radio, certificarea EMC şi certificarea în materie de siguranţă. Experţii noştri în telecomunicaţii fără fir vă pot consilia asupra cerinţelor pieţei dumneavoastră cu privire la Bluetooth.

Serviciile noastre de calificare Bluetooth:

  • Calificare Bluetooth R&TTE
  • Testarea produselor Bluetooth
  • Testarea interoperabilităţii profilului
  • Testarea conformităţii protocolului şi profilului
  • Testarea conformităţii RF (radiofrecvenţa)
  • Testare conformităţii cu reglementările şi aprobarea de tip

Facilitatile noastre de testare sunt acreditate de catre Bluetooth SIG si folosesc numai testere aprobate. Bluetooth reprezintă un punct de referinţă pentru numeroase companii importante din industria de telecomunicatii, IT si retele. Puteţi avea încredere că vom conduce procedurile dumneavoastră de testare conform specificaţiilor SIG, inclusiv cele pentru testele BITE.

SGS este de asemenea autorizat să efectueze teste de interoperabilitate CTIA BT, precum şi teste în raport cu cerinţele specifice operatorilor Bluetooth.

Facilitaţi drumul către piaţă al produselor dumneavoastră folosind serviciile SGS de testare Bluetooth si certificare de produs.