Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Când o autoritate americană care are jurisdicţie (AJH) identifică produse electrice, utilaje industriale sau alte echipamente care nu sunt marcate de un laborator de testare recunoscut, poate să oprească produsul până când se efectuează o evaluare la faţa locului de către un organism competent şi recunoscut. Utilizarea echipamentelor neetichetate poate duce la amenzi sau la suspendarea operaţiunilor până la remedierea situaţiei.

Datorită acreditării sale FEB, SGS poate să testeze şi să certifice produsele pentru instalare şi funcţionare atât pentru uz casnic, cât şi comercial. Etichetarea pe teren oferită de SGS ajută operatorii să elimine orice îndoială cu privire la produsele sau utilajele electronice, şi vă ajută să vă reluaţi operaţiunile chiar în ziua în care aţi comandat serviciul.

SGS este sursa dumneavoastră unică acreditată pentru toate serviciile de etichetare pe teren de care aveţi nevoie în Statele Unite. Etichetăm pe teren aparatură, produse neetichetate, produse aflate în tranzit între fabrici, echipamente suspendate de autorităţi.

Contactaţi SGS pentru a asigura funcţionarea continuă a echipamentelor dumneavoastră, cu ajutorul serviciului de etichetare pe teren.