Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Datorită extinderii pieţelor internaţionale, producătorii, distribuitorii, importatorii şi comercianţii cu amănuntul trebuie să respecte din ce în ce mai multe reglementări pentru a asigura calitatea înaltă şi securitatea produselor.

Respectarea acestor norme, care variază de la o zonă geografică la alta, necesită un efort tehnic din partea companiilor şi poate consuma resurse sau poate necesita competenţe pe care o companie nu le are.

SGS oferă asistenţă tehnică organizaţiilor din toate domeniile industriale, pentru a le ajuta să respecte standardele aplicabile, cerinţele normative sau cerinţele de certificare.

Indiferent de produsul sau de piaţa vizată, experţii noştri vor putea crea un program de asistenţă tehnică adaptat nevoilor dumneavoastră specifice, ţinând cont de standardele şi reglementările aplicabile respectivelor produse sau pieţe. Aceste servicii includ consultanţă şi asistenţă pentru producerea unor etichete care prezintă informaţiile despre produse în modul cerut de reglementările de pe diverse pieţe din lume.

SGS are o atitudine proactivă, în sensul că este mereu la curent cu evoluţia celor mai bune practici şi cu cele mai recente cerinţe normative din diverse domenii, astfel încât puteţi avea încredere că am prevăzut deja eventualele obstacole tehnice care ar putea împiedica produsul dumneavoastră să ajungă rapid pe piaţă.