Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Simulările de mediu realizate de SGS vă asigură că produsele dumneavoastră sunt adecvate pentru piaţa globală din prezent şi că pot rezista în orice condiţii de mediu.

Globalizarea înseamnă că produsele dumneavoastră pot fi distribuite şi comercializate în întreaga lume. În consecinţă, trebuie să fie proiectate astfel încât să reziste şi să funcţioneze în toate condiţiile de mediu, de la frigul arctic până la căldura şi umiditatea de la tropice.

Noi vă putem ajuta. Laboratoarele noastre de testări de mediu vă ajută să evaluaţi impactul potenţial al mediului asupra modului în care funcţionează produsle. Experţii noştri fac simulări de mediu pentru impactul mecanic, climatic, coroziune, sarcină mecanică şi diverşi alţi factori de mediu. Prin testare ne asigurăm că produsul funcţionează conform aşteptărilor, atât în condiţii normale cât şi în condiţii ieşite din comun.

Simulări de mediu

Laboratoarele noastre simulează şi testează condiţii de mediu care includ factorii mecanici, climatici, coroziunea, sarcina mecanică şi o gamă diversă de tipuri de mediu.

Testarea mecanică

Serviciile noastre acoperă toată gama de testări mecanice pe eşantioane de la sub un gram până la câteva tone. Pentru a verifica robusteţea produselor dumneavoastră, efectuăm teste de vibraţie (sinus, aleatoare, multisinus şi sinus aleatoare), şoc, coliziune, cădere liberă, cădere şi ricoşeu. Testele noastre mecanice includ şi simulări seismice (inclusiv test triaxial), acceleraţie constantă şi vibraţie/şoc în combinaţie cu o temperatură sau un ciclu stabilit.

Testări climatice

Laboratoarele noastre pentru testări climatice acoperă toată gama de testări climatice pentru eşantioane de la cea mai mică suprafaţă până la mai mulţi metri cubi. Testăm rezistenţa produsului dumneavoastră la temperatură (căldură, frig), umiditate (constantă, ciclică), condens, îngheţ şi şoc termic.

Testarea coroziunii

Ceaţa sărată şi fluxul de gaze mixte pot fi folosite pentru a simula medii specifice (climă litorală, zone industriale), precum şi pentru a testa rezistenţa generală la coroziune. Putem asigura conformitatea produselor dumneavoastră cu standardele prin intermediul testărilor, inclusiv testări în ceaţă salină, flux gazos mixt (SO2+NO2+H2S+CI2), gaz simplu (SO2, H2S), o atmosferă saturată cu vapori de apă, respectiv o atmosferă saturată cu vapori de apă şi SO2atmosferă.

Medii diverse

Acestă categorie cuprinde toate celelalte tipuri de mediu care nu se încadrează altundeva, inclusiv apă şi praf (test de protecţie împotriva pătrunderii apei şi prafului), radiaţii UV/solare, ozon, presiune şi altitudine mică, sudabilitatate, pulberi higroscopice.

Solicitări mecanice

Nu doar mediul are un impact asupra produselor, ci şi utilizarea lor zilnică. Testele de solicitări mecanice simulează tocmai aceste situaţii. Laboratoarele noastre pentru testarea mediului pot efectua teste de durabilitate şi funcţionare, rezistenţă la încovoiere, torsiune şi forfecare, cicluri de cuplare, rezistenţă la tracţiune, şi flexibilitate. În plus, oferim teste de rezistenţă la abraziune, zgâriere şi frecare, robusteţea terminaţiilor, teste de compresie, teste de rezistenţă la distrugere şi folosire abuzivă.

Apelaţi la experţii noştri pentru a efectua simulări şi a stabili impactul condiţiilor de mediu asupra electronicelor de consum.