Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Impactul tehnologiei asupra produselor folosite de consumatori în propria casă nu poate fi supraapreciat.

Pe măsură ce inovaţia tehnologică prinde viteză, aşteptările consumatorilor cu privire la aparatele casnice şi produsele audio-video cresc. Oameni îşi doresc siguranţă, fiabilitate şi eficienţă de la produsele lor, dar şi performanţă ridicată, indiferent dacă cumpără produse de bază, cum ar fi o maşină de spălat sau un cuptor,  sau sisteme audio pe care le consideră complementare stilului lor de viaţă.

Deşi dezvoltarea de produse poate fi mai lentă în industriile casnice şi audio-video, este în continuare esenţial pentru afaceri să îşi introducă produsele pe piaţă cât de repede şi de sigur posibil, să se asigure că tehnologia de bază este actualizată şi conformă cu cele mai noi reglementări.

SGS le oferă sprijin fabricanţilor, distribuitorilor şi comercianţilor cu amănuntul din aceste industrii de-a lungul lanţurilor de producţie şi aprovizionare, de la etapa designului de produs, până la livrare. Ne putem adapta serviciile astfel încât să satisfacă nevoile dumneavoastră specifice - de la oferirea unei strategii de producţie cuprinzătoare, până la certificarea în scopul respectării standardelor industriei sau realizarea de teste singulare care vin în sprijinul proceselor de control al calităţii sau de evaluare a riscului.

Serviciile noastre pentru aparatele audio şi video şi de uz casnic sunt privite cu încredere pe tot globul, dat fiind că urmărim să vă ajutăm să maximizaţi oportunităţile de afaceri, satisfăcând în acelaşi timp aşteptările clienţilor şi legislatorilor din diferite pieţe geografice.

În calitate de lider mondial în inspecţie, verificare, testare şi certificare, SGS se menţine în pas cu evoluţiile tehnologice, legislative şi din piaţă pentru ca dumneavoastră să vă continuaţi afacerea de bază, în timp ce noi vă oferim un avantaj în raport cu competiţia.