Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Menţinerea personalului şi organizaţiei la curent cu legislaţia, reglementările şi standardele în continuă schimbare care li se aplică produselor dumneavoastră reprezintă o provocare.

Înţelegerea cerinţelor existente este vitală, cunoaşterea schimbărilor iminente şi noilor cerinţe poate face diferenţa între succes şi eşec.

SGS deține cunoștințe aprofundate privind aspectele reglementate atât la nivel internațional, cât și local. Suntem devotaţi principiului de a le acorda clienţilor accesul la cunoștințele noastre și la experiența pe care o deţinem în aplicarea acestora la nivelul organizaţiilor din întreaga lume. În plus, având o reţea internaţională de formatori, suntem partenerul ideal pentru ca dumneavoastră să vă menţineţi angajaţii la zi cu actualizările paşilor necesari pentru respectarea regulamentelor.

Regulamente privind țesuturile și igiena

Legiuitorii, autoritățile de reglementare și consumatorii fixează standarde de calitate tot mai ridicate atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite. Principalele standarde și regulamente din toată lumea verificate de unitățile noastre includ, printre altele:

  • Directiva privind securitatea generală a produselor (GPSD)
  • Regulamentul UE privind produsele cosmetice (aplicabil pentru unele produse cum ar fi șervețelele umede)
  • Regulamentul UE REACH
  • Regulamentul UE privind dispozitivele medicale
  • Regulamentul SUA privind țesuturile și igiena
  • Regulamentele Ministerului Sănătății din China

Contactați astăzi SGS pentru a asigura conformitatea produselor dumneavoastră.