Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Protejați-vă afacerea și consumatorii, respectând totodată standardul privind produsele cosmetice, cu ajutorul testării microbiologice realizate de SGS.

Testarea microbiologică pentru produse cosmetice și de îngrijire personală formează o parte importantă a controlului calităţii și pot garanta siguranța produselor dvs. de-a lungul lanţului de aprovizionare.

Examinând riscul de contaminare al produselor în condiții normale de utilizare, efectuăm o serie de teste microbiologice pentru a vă ajuta să evaluați siguranța sau eficacitatea materiilor prime, componentelor, ingredientelor și produselor finale.

Testarea microbiologică a produselor cosmetice și de îngrijire personală identifică contaminarea microbiană, inclusiv: 

  1. Numărul total de bacterii de pe placă 
  2. Drojdii și mucegaiuri – identificare 
  3. Agenţi patogeni – identificare 
  4. Test de eficacitate

Având o reţea internaţională de laboratoare de Testare microbiologică, echipată cu tehnologie de ultimă oră şi experţi care folosesc cele mai moderne metodologii de testare, suntem partenerul perfect de testare.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre modul în care laboratoarele SGS de testare microbiologică vă pot ajuta să respectați cerinţele normative și să vă protejați marca.