Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Gestionându-vă adecvat furnizorii beneficiaţi de protecţia mărcilor şi reputaţiei dumneavoastră, garantând că partenerii din lanţul de aprovizionare operează mereu conform standardelor dumneavoastră înalte de calitate, siguranţă, securitate sau ecologice şi sociale şi că susţin activ valorile dumneavoastră.

Programul SGS de auditare a furnizorilor oferă organizaţiei dumneavoastră - mică sau mare - un instrument valoros de auditare permanentă a conformităţii sau performanţei furnizorilor, permiţându-vă în acelaşi timp să vă gestionaţi operaţiunea. Programul constă din audituri externe, soluţii personalizate de audit sau certificare independentă, conform nevoilor organizaţiei dumneavoastră.

SGS este lider recunoscut global pentru serviciile de audit şi verificare într-o gamă vastă de industrii. Auditorii noştri specializaţi derulează audituri complexe ale furnizorilor în funcţie de nevoile şi specificaţiile dumneavoastră. Vă furnizăm un expert independent care garantează că furnizorii dumneavoastră menţin standardele de calitate pe care le-aţi impus. Auditorii noștri dețin nu doar cunoștințe relevante specifice industriei şi firmelor din domeniu, dar pot acţiona imediat şi sunt mult mai rentabili decât dacă v-aţi dezvolta intern propria dumneavoastră echipă echivalentă de audit al furnizorilor.

Un program SGS independent de auditare a furnizorilor vă oferă rezultate optimizate şi siguranţa faptului că performanţa furnizorilor dumneavoastră este verificată de lideri mondiali în domeniu. Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum puteţi beneficia de programul nostru de auditare a furnizorilor.