Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de management al performanţei furnizorilor ajută fiecare organizaţie membră a lanţului de valoare adaugată să respecte standardele dumneavoastre de calificare, asigurând îmbunăţirea calităţii şi respectarea regulamentelor.

Date fiind complexitatea şi întinderea geografică a lanţurilor de aprovizionare, face sens să utilizaţi serviciile unui specialist independent cu răspândire internaţională pentru a vă efectua evaluările de performanţă pentru furnizori. Deţinem reţeaua şi expertiza globală necesară pentru a vă ajuta, asigurându-vă că furnizorii:

  • Respectă standardele industriale globale
  • Se conformează reglementărilor locale, naţionale şi internaţionale relevante
  • Îndeplinesc criteriile dumneavoastră specifice privind procesele şi performanţa

Serviciul nostru de calificare a furnizorilor auto vă auditează partenerii de aprovizionare în termeni de procese şi control al produselor, calitate şi management al riscului, sănătate şi siguranţă, sau în raport cu orice număr de criterii adiţionale. Acest lucru înseamnă că vă putem ajuta să asiguraţi o performanţa consistentă de-alungul lanţului de aprovizionare, să ridicaţi standardele de calitate şi să vă protejaţi reputaţia.

Contactaţi SGS acum pentru a afla ce beneficii pot aduce serviciile noastre de calificare a furnizorilor organizaţiei dumneavoastră.