Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Preconizarea vieţii utile de la SGS - asigură realizarea funcţiei principale a proiectului pe durata de viaţă utilă necesară, asigurând totodată şi menţinerea unor costuri de întreţinere acceptabile.

Când întreprindeţi un proiect de construcţii, trebuie să vă asiguraţi că se poate încadra în durata de viaţă utilă necesară. De exemplu, majoritate proiectelor de construcţii civile trebuie să aibă o viaţă utilă de 50 de ani. Pe de altă parte, proiectele de infrastructură, precum tunelurile şi podurile, trebuie să aibă o viaţă utilă de 200 de ani. Serviciile noastre de preconizare a vieţii utile asigură realizarea funcţiei principale a proiectului pe durata de viaţă utilă necesară, respectând costuri de întreţinere acceptabile.

De ce să utilizaţi preconizarea vieţii utile de la SGS?

Vă putem ajuta:

  • Obţineţi viaţa utilă necesară a proiectului dumneavoastră
  • Luaţi deciziile corecte în timpul fazelor de proiectare şi execuţie pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră îşi poate asigura funcţia principală pe durata vieţii sale utile
  • Evitaţi defecţiunile premature şi costurile aferente
  • Preconizaţi costurile de întreţinere ale structurii dumneavoastră pe parcursul vieţii sale utile

Preconizare de încredere a vieţii utile de la un lider mondial

Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, verificării, testării şi certificării, vă oferim experienţă şi cunoştinţe de specialitate, acumulate în cei 35 de ani în care am investigat daunele structurale. Drept urmare, putem transpune cunoştinţele şi experienţa noastră vaste în soluţii care să prevină daunele structurale şi să asigure obţinerea vieţii utile vizate la nivelul proiectelor dumneavoastră.

În plus, dispunând de o reţea globală unică de laboratoare moderne, testăm durabilitatea unei game vaste de materiale în diverse condiţii. În plus, am pus la punct instrumente numerice speciale care preconizează performanţele viitoare ale structurilor dumneavoastră.

Serviciile noastre de preconizare a vieţii utile includ:

  • Teste de durabilitate asupra materialelor
  • Modele de viaţă utilă
  • Evaluarea riscurilor
  • Selectarea materialelor
  • Preconizarea vieţii utile

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum preconizarea vieţii utile poate asigura efectuarea funcţiei principale la nivelul proiectului dumneavoastră pe parcursul vieţii sale utile şi respectarea costurilor de întreţinere acceptabile.