Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea materialelor pentru acoperișuri și izolații de la SGS - asigurați-vă că materialele dumneavoastră respectă toate cerințele normative.

Când produceți materiale pentru izolații, pelicule pentru acoperiș, elemente pentru acoperiș sau sisteme de fixare trebuie să respectați o serie de reguli și normative naționale și internaționale. Certificarea noastră de acoperișuri și materiale de izolare oferă o testare și o certificare cuprinzătoare, pe care le puteți utiliza pentur a demonstra că îndepliniți toate obligațiile de reglementare.

De ce să alegeți certificarea materialelor pentru acoperișuri și izolații de la SGS?

Vă putem ajuta să:

  • Vă asigurați că materialele pentru izolații, peliculele pentru acoperișuri și sistemele de fixare îndeplinesc toate cerințele necesare
  • Obțineți certificările necesare pentru produsele dumneavoastră
  • Obțineți auditare independentă a unității dumneavoastră de producțieși testare independentă a sistemelor și produselor dumneavoastră

Certificare recunoscută pentru acoperișuri și izolații din partea unui lider global

Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, verificării, testării şi certificării, vă oferim experienţă, cunoştinţe de specialitate şi resurse fără egal. Ca specialiști în industria materialelor de construcții, vă oferim o rețea globală de laboratoare acreditate. De asemenea deținem acreditări pentru majoritatea sistemelor de certificare din lume. Drept urmare, suntem poziționați ideal pentru a vă ajuta să dovediți conformitatea produselor dumneavoastră oriunde sunteți localizați.

Serviciile noastre de certificare pentru acoperișuri și izolații includ:

  • Testarea produselor, sistemelor și seturilor
  • Audite pentru unități și sisteme de producție  
  • Eliberarea de certificate și declarații de conformitate

Pentru a discuta cum vă poate ajuta certificarea noastră pentru acoperișuri și izolații să îndepliniți toate cerințele normative, contactați-ne astăzi.