Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea şi calibrarea echipamentelor de la SGS - asiguraţi-vă că echipamentele dumneavoastră respectă toate regulamentele şi standardele relevante.

Ca producător sau importator de bunuri industriale, aveţi responsabilitatea de a vă asigura că echipamentele dumneavoastră respectă o gamă largă de regulamente internaţionale şi regionale. Serviciile noastre cuprinzătoare de certificare şi calibrare a echipamentelor vă ajută să vă asiguraţi că produsele dumneavoastră respectă toate regulamentele relevante.

Ca lider mondial recunoscut în certificarea şi calibrarea echipamentelor, vă oferim o experienţă, competenţe de specialitate şi o prezenţă globală de neegalat. Suntem de asemenea un organism notificat pentru majoritatea directivelor europene şi vă oferim acreditările necesare pentru a asigura serviciile de inspecţie şi certificare pentru diverse pieţe de pe glob.

Pentru a discuta despre cum vă pot ajuta serviciile noastre de certificare şi calibrare a echipamentelor să respectaţi toate regulamentele şi standardele relevante, contactaţi-ne astăzi.