Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O analiză a planificării este un serviciu de finanţare a proiectului de la SGS care verifică soliditatea planului propus de implementare a proiectului.

Pentru a afla cum vă putem ajuta, sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti în finanţarea proiectului.

Consultanţii noştri independenţi vă oferă consiliere specializată pentru a vă ajuta să asiguraţi finalizarea reuşită a proiectului, încadrându-vă în timp şi în buget. Noi analizăm gradul de adecvare al planului de implementare propus, inclusiv eşalonarea adecvată a sarcinilor şi activităţilor. Noi examinăm cronologia proiectului pentru a ne asigura că datele de finalizare preconizată sunt realiste şi realizabile. În calitate de lider în domeniul finanţării proiectelor, vă vom oferi consilierea necesară pentru a vă proteja investiţia contra întârzierilor şi depăşirii costurilor de implementare.

Cu palmaresul nostru dovedit în analiza investiţiilor mari cu o structură de finanţare de proiect, suntem alegerea optimă ca terţ de încredere şi independent pentru a efectua analiza planificării.

Reţeaua noastră globală de specialiştii în proiecte au cunoştinţe de specialitate tehnice şi financiare într-o gamă largă de sectoare industriale. Aceştia sunt o sursă de încredere, la care găsiţi cele mai recente informaţii din industrie. Iar aceştia înţeleg implicaţiile problemelor tehnice şi ale riscurilor asociate cu o gamă vastă de structuri de finanţare a proiectelor, inclusiv planificarea construcţiilor şi bugetul pentru cheltuieli de capital.

Evaluarea noastră vă oferă consilierea ce constituie o bază esenţială pentru evaluările efectuate de comitetul de credite şi negocierile în materie de documentaţie. Consultanţii noştri specializaţi sunt disponibili de asemenea pentru a se ocupa de problemele tehnice până la şi dincolo de definitivarea clauzelor financiare.

Lucrăm împreună cu sponsorul dumneavoastră de proiect pentru a:

  • Oferi consiliere privind punctele intermediare cheie din proiect
  • Identifica riscurile probabile asociate cu planul de implementare a proiectului
  • Analiza planul de plăţi din diferite surse de finanţare
  • Analiza modificările necesare ce decurg din evaluarea riscurilor efectuată de noi
  • Verifica realizarea realistă a punctelor intermediare cheie
  • Estima barierele posibile aflate în calea finalizării proiectului în faza iniţială, darea în exploatare şi utilizarea comercială.
  • Recomanda măsuri de remediere pentru a evita întârzierile

În calitate de consultant independent, oferim asistenţă nepreţuită în cadrul proiectului dumneavoastră, asigurându-ne că nu există conflicte de interese cu partenerii, furnizorii sau sponsorii dumneavoastră de proiect la nivel de Proiectare, Aprovizionare, Construire (EPC), Proiectare, Aprovizionare, Construire, Management (EPCM).

Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată în finanţarea proiectelor pentru detalii suplimentare privind modul în care analiza noastră asupra planificării vă poate susţine proiectul.