Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de testare triaxială de la SGS - identificaţi proprietăţile solului de pe şantierul dumneavoastră şi evaluaţi posibilitatea de a vă susţine structura.

Prima fază din orice strategie de construcţie este cea de a stabili dacă solul de pe şantierul dumneavoastră vă poate susţine proiectul. Testarea triaxială oferită de noi identifică proprietăţile solului de pe şantierul dumneavoastră şi evaluează posibilitatea de a vă susţine structura.

De ce să alegeţi serviciile de testare triaxială de la SGS?

Vă putem ajuta:

  • Identificaţi proprietăţile solului de pe şantierul dumneavoastră
  • Măsuraţi la ce tensiune de forfecare poate rezista solul şi evaluaţi-i capacitatea de a vă susţine structura
  • Efectuaţi pronosticuri structurale bine documentate pe baza datelor de sol importante, precum rezistenţa la forfecare, coeziune aparentă şi unghiul de dilatanţă

Servicii de testare triaxială de talie mondială de la un furnizor de încredere

Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, testării, certificării şi verificării, vă oferim experienţă, cunoştinţe de specialitate şi resurse globale fără egal. Ca rezultat, vă putem oferi testare triaxială de înaltă precizie oriunde aveţi nevoie de ea. De aceea suntem prima alegere pentru contractorii de construcţii civile, producători şi agenţii guvernamentale din întreaga lume care necesită servicii de testare triaxială de încredere.

Serviciile noastre de testare triaxială pot măsura:

  • Rezistenţă la forfecare drenată consolidată
  • Rezistenţă la forfecare nedrenată consolidată
  • Rezistenţa la compresie fără limitări laterale
  • Rezistenţa la compresie fără limitări laterale cu modul şi permeabilitate cu sarcină constantă în celula triaxială
  • Rezistenţă la forfecare nedrenată neconsolidată

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum serviciile noastre de testare triaxială pot identifica proprietăţile solului de pe şantierul dumneavoastră şi evalua posibilitatea de a vă susţine structura.