Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii în timpul construcției oferite de SGS - asiguraţi-vă că proiectul dumneavoastră este realizat la calitatea impusă și că respectă bugetul și termenele.

Supervizarea profesională este esențială pentru încheierea cu succes a proiectului dumneavoastră de construcție. Serviciile noastre din perioada de construcție vă ajută să reduceţi riscurile tehnice, să preveniţi erorile de construcţie, să țineți bugetele sub control şi să respectaţi graficul de lucrări agreat. Vă ajutăm, de asemenea, să vă asiguraţi că toate documentele, certificatele şi declaraţiile sunt complete şi editate corect.

Având o vastă experiență în toate aspectele unui proiect de construcții, vă oferim toate mijloacele de care aveți nevoie în asigurarea supervizării, inspectării și dării în exploatare pentru toate tipurile de proiecte - indiferent de dimensiune sau de amplasament.

De la inspecție, certificare, testare și verificare și până la managementul proiectului, vă oferim experiența, expertiza şi resursele de care aveți nevoie pentru a fi siguri că proiectul dumneavoastră se încheie cu succes, oriunde în lume.

Contactaţi-ne azi pentru a discuta despre cum vă pot ajuta serviciile noastre din timpul construcției să respectaţi toate reglementările şi standardele aplicabile și să încheiați proiectul la timp și în bugetul stabilit.