Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Managementul riscului de proiect de la SGS - o variantă cuprinzătoare şi planificată pentru managementul riscurilor proiectului dumneavoastră.

Succesul proiectului dumneavoastră depinde de o planificare completă ce include riscurile la adresa bugetului şi programului proiectului dumneavoastră. Surprizele neaşteptate nu trebuie să producă corecţii ale bugetului sau bariere în calea inovaţiilor.

Abordarea noastră a managementului riscului oferă o analiză clară, cuantificată a riscurilor asociate cu costurile, performanţa şi planificarea proiectului dumneavoastră. Acest lucru vă permit să lucraţi în intervale de timp eficiente şi cu bugete mai realiste. Drept urmare, afacerea dumneavoastră şi partenerii finanţatori vor avea o încredere crescută în abordarea dumneavoastră în privinţa managementului şi capacitatea de a lua decizii de proiect cu mai multă siguranţă.

Beneficiile abordării SGS în privinţa managementul riscului

Beneficiile centrului nostru de competenţă în managementul riscului vă oferă soluţii inovative, concepute pentru a vă îmbunătăţi semnificativ sustenabilitatea profitului. Abordarea noastră oferă un management eficient al riscului, care vă ajută să:

  • Determinaţi riscurile şi cerinţele de buget, în orice moment
  • Evaluaţi cu precizie cerinţele privind depăşirii de numerar
  • Minizaţi costurile de producţie
  • Reduceţi costurile de asigurare

Reţeaua dumneavoastră globală pentru expertiză în managementul riscului de proiect

Fiind lider mondial în inspectare, verificare, testare şi certificare, reţeaua noastră globală de exhipe acreditate vî oferă o expertiză fără egal în managementul riscului de proiect. Experienţa noastră este de peste 50 de ani în furnizarea de testare, analizare şi procese de management al riscului, asigurând beneficii semnificative pentru a îmbunătăţi direct profitabilitatea companiei dumneavoastră.

Centrul nostru de competenţă vă asigură că serviciul nostru repsectă dar şi depăşeşte nivelurile de conformitate ale următoarelor standarde:

  • BS 31100
  • ISO 31000
  • ISO 14001
  • AS/NZS 31000
  • Ghidul de analiză şi management al riscului pentru proiecte (RAMP)

Serviciul nostru de management al riscului proiectului acoperă nevoile dumneavoastră, de la designul şi până la finalizarea proiectului. Vă putem ajuta să priorizaţi riscurile şi să dezvoltaţi planuri de management al procesului astfel încât echipa dumneavoastră de management al proiectului să poată lua acţiunile necesare pentru a face faţă riscurile inerente în activităţile proiectului dumneavoastră.

Reducând variabilitatea proiectului dumneavoastră, puteţi fi mai încrezător în faptul că proiectul dumneavoastră va fi finalizat la timp, încadrându-se în buget şi la specificaţiile corecte. Apelaţi echipa noastră experimentată în managementul riscului de proiect acum pentru mai multe detalii.