Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de conformitate reglementară de la SGS - obţineţi permisiunile de care aveţi nevoie pentru a vă implementa proiectele industriale în Rusia.

Înainte de a putea începe un proiect industrial în Rusia, cum ar fi construirea de fabrici sau de unităţi de producţie, trebuie să obţineţi o serie de aprobări pentru proiectare, construire şi alte activităţi tehnice. Drept urmare, este posibil ca proiectul dumneavoastră să necesite diverse combinaţii de autorizaţii, certificate, licenţe şi alte aprobări înainte de a putea da în exploatare şantierul.

Procesul de obţinere a autorizaţiilor de care aveţi nevoie pentru a vă implementa proiectul poate fi complex, impunând coordonarea cu diverse autorităţi naţionale şi locale. De exemplu, un proiect de investiţie mai mare ar putea necesita până la 500 de aprobări.

Serviciile noastre de conformitate cu reglementările vă ajută să depăşiţi dificultăţile, asigurând obţinerea aprobărilor necesare pentru a vă implementa proiectele dumneavoastră industriale în Rusia.

În calitatea noastră de lider global în inspectare, verificare, certificare şi testare, vă oferim o experienţă fără egal in standardele ruseşti. Drept urmare, vă putem ajuta să depăşiţi barierele pentru o abordare mai simplă şi mai sigură în implementarea proiectului dumneavoastră.

Serviciile noastre de conformitate cu reglementările pentru proiectele industriale din Rusia cuprind:

  • Consultanţă privind conformitatea metrologică - pentru a vă ajuta să înţelegeţi cum să obţineţi conformitatea metrologică în cel mai rentabil mod cu putinţă 
  • Management de proiect pentru conformitatea cu reglementările - pentru a vă ajuta să obţineţi conformitate completă cu reglementările pentru proiectul dumneavoastră de investiţie, rapid şi rentabil

Contactaţi-ne chiar astăzi pentru a afla mai multe despre cum serviciile noastre de conformitate cu reglementările vă pot ajuta să vă concretizaţi proiectele industriale în Rusia.