Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Având în vedere fluctuaţiile imprevizibile ale preţurilor la energie şi normele de eficienţă energetică tot mai stricte, modul în care vă gestionaţi resursele de energie este de importanţă maximă.

O bună gestionare a energiei vă poate ajuta să reduceţi costurile de operare şi de producţie şi să vă controlaţi impactul asupra mediului, respectiv emisiile de gaze cu efect de seră.

SGS vă ajută să vă gestionaţi performanţa energetică, furnizându-vă o gamă largă de soluţii de audit şi certificare a managementului energetic, dar şi de instruire în acest domeniu. Prin intermediul rețelei noastre globale, oferim soluţii adaptate nevoilor dintr-o gamă largă de industrii.

Angajamentul, bazat pe rezultate, de a vă ameliora bilanţul de mediu este esenţial în prezent, şi poate contribui la obţinerea unui avantaj competitiv. Serviciile noastre de management energetic favorizează ameliorarea sistemelor şi proceselor necesare pentru a vă îmbunătăţi performanţa energetică şi pentru a oferi dovada conformităţii cu standardele care reprezintă un reper de bune practici în industria dvs.

Contactaţi astăzi echipele noastre de experţi pentru detalii.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.